Klan RP
Nick na BNet: Sakaelas
Zainteresowania: Książki fantasy (Wiedźmin, Harry Potter), gry komputerowe, sport.
Klan: Nie byłem w żadnym
GG: Nie posiadam.
Ilość czasu: Jeśli warto grać (Ludzie fajni) To kilka godzin, po 20:00 nie gram, nie jestem leaverem, Lagi miewam bardzo rzadko.
Najczęściej jestem: W weekendy rano, od 16:00-19:00/20:00, po kilka godzin j.w .
Muzyka: Nie słucham jako tako, lubię twórczość Zimmera, Vivaldiego, Sabbatonu, Linkin Park czasem.
Warcrafta posiadam: Ponad 4 lata.
Znajomi: Aktualnie nie posiadam.
Czy akceptuję regulamin: Oczywiście, że tak! Nie podlizując się wam, mówię, że sam staram się na każdym meczu Titan Landa stosować takie zasady.
Dlaczego wybrałem klan: Bo lubię grać w Titan Landa, a jak wchodzę na przypadkowe polskie gry, spotykam się z dużą ilością niedoświadczonych graczy (Kaleczą język polski, piszą "Walczymy hero na hero?", "Robimy wojnę tutaj obok wioski"), co mnie od takich gier odstrasza i chciałbym pograć z ludźmi którzy rzeczywiście chcą pograć RP.
Skąd się dowiedziałem: Grając w polską wersję edytowaną przez Wasz klan, zobaczyłem w descripcie stronę klanu i chciałem dowiedzieć się więcej.
Historia Warcraft: Znam historię z gier, wiem co nieco o Medivh'ie , O czasach Azshary, ale nie jest to wiedza pełna. Może być tak jakoś 5/10
Coś o mnie: Hmm... No nie wiem, czasem jestem wkurzający, lubię porządek (Nie chodzi mi o pokój, tylko do szału doprowadzają mnie ludzie, którzy na TL nie czekają na kolejkę tylko wrzeszczą jak głupi), czasem może powiem coś zabawnego, jak mi coś odwala, to jestem mniej więcej przez chwilę obrzydliwy...
Czego oczekuję: Że gdy wejdę na klanową grę, to znajdę full house ludzi, którzy rzeczywiście lubią RP i nie leavną po 10 minutach gry, że gra będzie cały czas przyjemna, że nie będzie sytuacji "Ej, ja idę bo na komunie kuzyna musze iść, nie wiedziałem, nara".
Gry poza TL: Lubię grać z kolegami w Twilight's Eve, kocham Evolution Tag'a, Rabbits vs. Sheeps, Green TD circle.
Eeee, lubię wiosnę i pomarańcze?
No to tyle by było.
Ostatnio edytowany przez Sakaelas (2011-05-14 16:43:26)
Dżordż
Będzie problem, ponieważ u nas z samego klanu nie wchodzi full house, to raz. Dwa to czasami bywają ludzie, którzy po jakimś czasie muszą wyjść z gry. Podanie dobre, ale czegos zabrakło. Przeczytaj dokladnie regulamin i popraw je klikając "edytuj".
Dżordż
Tak o to chodziło ;p Podanie rozpatrzone pozytywnie zgłoś się do mnie w grze.